گوشت
- بین الملل
برچسب مضر بودن به گوشت اشتباه است
یک متخصص تغذیه در گفتوگو با خبر نو: متخصص تغذیه با اشاره به اهمیت بالای گوشت در جدول ارزش غذایی، گفت: اصولاً باید به نیاز بدن برای مصرف گوشت دقت کرد و نباید برچسب مضر بودن به گوشتها بزنیم. کوروش…
- اقتصادی
ظرفیت تولید 900 هزار تن گوشت قرمز در کشور وجود دارد – خبرگزاری خبر نو | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری خبر نو، ابراهیم حسن نژاد، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی تامین پروتیین حیوانی مورد نیاز جامعه را وظیفه اصلی این معاونت برشمرد و گفت: نیاز مستمر سفره مردم به این محصولات مقتضای استمرار در تولید…