به گزارش خبرگزاری خبرآلاین، غزاله طائب ـ هنرمند عکاس ـ میگوید: ایده این نمایشگاه برای من حس همدلی بوده است و دلم میخواسته حس دیده شدن را برای بچههایی که در ایران به دنیا آمدند اما هیچوقت نتوانستهاند شناسنامه بگیرند و هویت رسمی ندارند، رقم بزنم. من خودم از سالهای دور، روابط نزدیکی با کودکان افغانستانی داشتم.
به گزارش خبر نو، نمایشگاه انفرادی عکسهای این هنرمند با عنوان «حیات کرانه» عصر جمعه ۱۱ آبان ماه در گالری ماهر باغ نگارستان افتتاح شد. در این نمایشگاه، عکسهای پرتره از کودکان و نوجوانان افغانستانی همراه با توضیحی برای هر کدام از این عکسها، روی دیوار رفته است.
این عکاس که از کودکان و نوجوانان مدارس خودگردان افغانستانی در تهران عکاسی کرده است، ادامه میدهد: چون این کودکان هویتی ندارند، انگار با زدن عکسشان روی دیوار یک گالری، هویتدار میشوند، حتی برای یک زمان کوتاه.
او درباره کپشن عکسها میافزاید: عکسها دو سال قبل ثبت شدهاند؛ بچههایی که زیر عکس آنها کپشن دارد، بچههایی هستند که دو سال متوالی در مدرسه بودند و تحصیل کردند اما برخی از عکسها که کپشن ندارد، مربوط به بچههایی است که از سرنوشت آنها خبری نداریم.
طائب معتقد است که «هنر» وظیفه دارد شخص هنرمند و سپس مخاطب را تکان دهد.
این هنرمند ادامه میدهد: اینکه پرتره با کادر بسته را انتخاب کردم، به این دلیل بود که اعتقاد دارم چشم آدمها، سرچشمه روحشان است و مخاطبان هر چه بتوانند نزدیکتر ببینند، حس همدلی که در لحظه آن را احساس کردم را بیشتر به مخاطبانم انتقال میدهم. امید دارم شرایط برای آدمهایی که خیلی شبیه خودمان هستند، بهبود پیدا کند.
این نمایشگاه تا روز ۱۵ آبان ماه در گالری ماهر باغ نگارستان برقرار است.
۲۴۳۵۷
پرتره کودکان افغانستانی در ایران قاب شد/ «حیات کرانه» بیشناسنامه
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "پرتره کودکان افغانستانی در ایران قاب شد/ «حیات کرانه» بیشناسنامه" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "پرتره کودکان افغانستانی در ایران قاب شد/ «حیات کرانه» بیشناسنامه"، کلیک کنید.